Balaton Panzió Füred - Szobák

Tiszta és kényelmes szobák néhány pihentető naphoz sportos naphoz összebújós naphoz nyári naphoz téli naphoz

Szobák

Panziónkban 3 emeleten 7 szoba és egy 3 szobás apartman található. A házban 5 szoba pótágyazható egy felnőtt vagy 2 kisgyermek részére. Összesen 25 vendéget tudunk kényelmesen elhelyezni.
Minden szobánkhoz saját zuhanyzó, mosdó és WC tartozik, az apartmanban egy fürdőszobát tudnak használni a családok vagy baráti társaságok. Minden szobánkban van légkondicionálás. Az egész házban ingyenes wifi elérhető. Minden szoba TV-vel felszerelt.
Kiságy, kiskád és etetőszék elérhető a kisgyermekkel érkezők részére. A hideg időszakban gázfűtéssel és klímával biztosítunk kellemes meleget vendégeink részére.
Tréningeket, csapatépítőket, nagyobb baráti társaságokat is szívesen fogadunk!

 

Földszinti szobák

Panziónk földszintjén 3 meghitt, kedves franciaágyas szoba található. Mindegyikhez tartozik saját zuhanykabinos fürdőszoba, amelyben vendégeink találnak hajszárítót, folyékony szappant és törülközőt.
Kényelmes franciaágy biztosítja a nyugodt alvást. Minden szobánk légkondicionált. A szobák egy étkezőből és egy jól felszerelt konyhából nyílnak, ahol főzőlap, hűtő, mikro, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító és minden szükséges eszköz rendelkezésre áll egy jó reggeli elkészítéséhez.
Családi szobánk kényelmes 4 vendég részére is! Vendégeink a kertben található teraszt tudják beszélgetésre, együttlétre használni.
Családok és baráti társaságok is nagyon kedvelik panziónknak ezt a részét, amit lehetőségük van egyben is lefoglalni.

Emeleti szobák

Panziónk második emeletén 4 komfortos, világos, franciaágyas szoba található. Mindegyikhez tartozik saját zuhanykabinos fürdőszoba, amelyben vendégeink találnak hajszárítót, folyékony szappant és törülközőt.
Kényelmes franciaágy biztosítja a nyugodt alvást. Hangulatos erkélyen lehet reggelizni vagy esténként strandolás, kirándulás után jót beszélgetni. Minden szobánk légkondicionált.
A szobák egy tágas előtérből nyílnak, ahol modern, jól felszerelt konyha és étkező található. A konyhában beépített főzőlap, hűtő, mikro, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító és minden szükséges eszköz rendelkezésre áll egy jó reggeli elkészítéséhez.
Két szobában található kényelmes kanapé, amit 3 felnőttnek vagy gyermekes családoknak tudunk ajánlani. Családi szobánk kényelmes 4 vendég részére is!

Apartman

Nagycsaládos vendégeink és baráti társaságok kedvence első emeleti, tágas 3 szobás apartmanunk. 3 napfényes hálószobában 6 – 8 vendéget tudunk elhelyezni. A teljes apartman légkondicionált.
Hangulatos saját teraszon lehet reggelizni vagy esténként beszélgetni. Egy tágas fürdőszoba káddal, zuhanykabinnal, dupla mosdóval, WC-vel, valamint egy külön WC szolgálja a vendégek kényelmét. Hajszárítót, folyékony szappant és törülközőt bekészítünk Önöknek!
Jól felszerelt közös konyha és étkező tartozik az apartmanhoz. A konyhában beépített főzőlap és sütő, hűtő, mikro, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító és minden szükséges eszköz rendelkezésre áll.

Közösségi terek

A földszinti és a második emeleti szobák egy olyan közös előtérből nyílnak, amelyben található egy konyha és az étkező, itt lehet a reggelit előkészíteni vagy akár ebédelni és vacsorázni. Akár nagyobb társaságok is össze tudnak itt jönni beszélgetni, játszani, kártyázni.
Apartmanunk tágas nappaliját át tudjuk alakítani tréningek, tanfolyamok részére. Csapatépítőket, baráti társaságokat is szívesen fogadunk.