8230 Balatonfüred, Petőfi Sándor utca 43.
Tel: +36 30 663 8581
Email: info@balatonpanziofured.hu

Szobák

Minden szobánkhoz saját zuhanyzó, mosdó és WC tartozik. Az egész házban ingyenes wifi elérhető. Minden szoba TV-vel felszerelt, széles csatorna választékkal. Az emeleti szobák légkondicionálóval felszereltek, amely külön térítés ellenében vehető igénybe. Kiságyat, etetőszéket szükség esetén tudunk biztosítani. Tavasszal és ősszel, igény esetén fűtés biztosított.

Emeleti szobák

A Balaton Panzió Füred emeletén minden szobához erkély tartozik. Az emeleti szobákban légkondicionáló található, amely külön térítés ellenében vehető igénybe. Jól felszerelt közös konyha és étkező tartozik a szobákhoz. A konyhában beépített főzőlap, hűtő, mikro, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító és minden szükséges edény rendelkezésre áll.

Földszinti szobák

Vendégeink a kertben található teraszt tudják használni. Jól felszerelt közös konyha és étkező tartozik a szobákhoz. A konyhában beépített főzőlap, hűtő, mikro, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító és minden szükséges edény rendelkezésre áll.

Apartman

Nagycsaládos vendégeink és baráti társaságok kedvence a 3 szobás apartmanunk. 3 hálószobában 6 – 8 vendég kényelmes elszállásolására van lehetőség. Saját teraszon lehet este néhány pohár bort elfogyasztani. Egy tágas fürdőszoba káddal, zuhanyzóval, dupla mosdóval, WC-vel valamint egy külön WC szolgálja a vendégek kényelmét. Jól felszerelt közös konyha és étkező tartozik az apartmanhoz. A konyhában beépített főzőlap és sütő, hűtő, mikro, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító és minden szükséges edény rendelkezésre áll.

Cím

8230 Balatonfüred, Petőfi Sándor u. 43.

Elérhetőség

+36 30 663 8581

E-mail

info@balatonpanziofured.hu

BALATON PANZIÓ FÜRED

8230 Balatonfüred, Petőfi Sándor utca 43. Tel: +36 205 443 789 Email: info@balatonpanziofured.hu